info@deharmoniealmere.nl

Vergaderen

Het vergaderen in een suffe kantoorruimte leidt niet tot de meest inspirerende en creatieve ideeën. Daarom is het af en toe goed even daaraan te ontsnappen. Wat is er dan beter dan vergaderen aan de haven? Dat is gewoon de ideale vergaderlocatie en vooral als de faciliteiten en omgeving perfect zijn. Restaurant De Harmonie in Almere is daarom uw perfecte partner voor vergaderingen. Ons team is professioneel, toegewijd, enthousiast en betrokken. Wij helpen u graag mee om van uw vergadering een succes te maken.

In alle rust vergaderen, ontspannen en genieten. De Harmonie biedt jullie een prachtige setting en mooie arrangementen voor vruchtbare vergaderingen. Vergaderen in Almere bij De Harmonie, het is dé vergaderlocatie waar ideeën ontstaan.

Vergaderen bij De Harmonie

Bij De Harmonie bieden we meerdere vergaderruimtes, voor kleinere en grotere groepen, per uur, dagdeel of dag te huur. Wij bieden diverse vergaderarrangementen en – indien gewenst – aanvullende teambuilding activiteiten. De vergadering gezellig afsluiten met een borrel of diner? Wij serveren jullie na afloop graag borrels & bites.

Er is voor elk vergadergezelschap een perfecte vergaderruimte beschikbaar. Het is dus evengoed mogelijk om met een kleine groep te komen vergaderen als met een grote groep. Bovendien zijn wij flexibel als het gaat om de tijdsindeling. Bijvoorbeeld als je een uur wilt vergaderen of een dagdeel of een hele dag. Ook heeft restaurant De Harmonie diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Wil je de vergadering aan de haven op een originele manier afsluiten? Daarvoor hebben wij eveneens verschillende mogelijkheden.

Een gezellige afsluiting

Hoe leuk is het om na de vergadering een gezellige afsluiting te hebben. Bij restaurant De Harmonie zorgen wij daarvoor. Bijvoorbeeld met een uitgebreid diner. Of alleen met een borrel om nog even na te kletsen. Borrel & bites is daarvoor een ideaal concept. Zo is het ook mogelijk om op een andere manier invulling te geven aan de gezellige afsluiting. Een andere optie is het vergaderen combineren met teambuilding activiteiten. Naast de uiteenlopende activiteiten zijn er mogelijkheden om workshops te volgen.

 

Een sfeervolle setting

De setting is zowel binnen als buiten ons restaurant aan het water bijzonder sfeervol. Onze inspirerende omgeving zorgt voor bruisende ideeën. In deze prachtige omgeving vergaderen heeft nog meer voordelen. De vergadering verloopt namelijk veel efficiënter. Ons restaurant bevindt zich aan de prachtige havenkom van Almere Haven. Een schitterend uitzicht is dan ook gegarandeerd. Na de vergadering is niemand vermoeid en er is alle ruimte om volop te genieten van de mooie omgeving.

Alle faciliteiten om te vergaderen

Het is natuurlijk belangrijk dat je de beschikking hebt over alle faciliteiten die voor de vergadering nodig zijn. Die zijn bij ons dan ook aanwezig. Zo is er onder meer gebruik te maken van een televisie, audio & microfoon, wifi en een flipover. Het is verder prettig om te weten dat de bereikbaarheid van ons restaurant met prima is. Dat geldt zowel voor degene die met het openbaar vervoer komen als met de auto. In de directe omgeving is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Wifi | Flipover | Televisie | Audio & microfoon

In alle seizoenen vergaderen

Restaurant De Harmonie in Almere is het hele jaar door geopend. Je hebt dan ook de mogelijkheid om in elk seizoen bij ons te vergaderen. Het is natuurlijk ideaal als de zon schijnt met een mooie blauwe lucht. Zelfs als dat niet het geval is, blijft onze vergaderlocatie uniek. Een stevige herfststorm maakt de gedachten leeg tijdens een wandeling. Dat is een ideale basis voor een vergadering, want dan ontspruiten de creatieve ideeën. Bovendien is restaurant De Harmonie binnen net zo sfeervol als buiten.

Capaciteit De Harmonie Almere
Binnen: 130 personen (staand) / 80 personen (zittend)
Terras voorzijde: 250 personen (staand) / 180 personen (zittend)

Offerte voor vergaderen aan de haven in Almere Haven

Wij stellen je graag in de gelegenheid om een offerte aan te vragen om aan de haven te vergaderen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. Of heb je eerst nog vragen over onze vergaderlocatie aan de haven in Almere? Neem dan ook gerust contact op. Wij beantwoorden graag al je vragen. Vraag direct een offerte aan. Of bel voor vragen naar telefoonnummer 070 2051139. Wij zijn ook per mail te bereiken via het e-mailadres info@deharmoniealmere.nl

 

Offerteaanvraag

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.