info@deharmoniealmere.nl

Bedrijfsfeesten

Op zoek naar een perfecte locatie om een spetterend bedrijfsfeest in Almere te organiseren? Vier het feest bij De Harmonie Almere met de perfecte setting. Wij bieden je een ruime keuze als het gaat om de invulling van het bedrijfsfeest. Bovendien staat ons enthousiaste en betrokken team geheel tot je beschikking. Het is zelfs mogelijk om de hele organisatie van het feest aan ons uit handen te geven.

De Harmonie is zowel de perfecte spot voor een gezellige bedrijfsborrel tot uitbundige personeelsfeesten. Ons restaurant bevindt zich op een unieke locatie aan de haven. Het ideale decor is al aanwezig. Alleen jullie ontbreken nog om het feest compleet te maken.

Bedrijfsfeest Almere: originele feestarrangementen

Heb je al ideeën over de invulling van het bedrijfsfeest? De Harmonie helpt je graag mee om een origineel programma vast te stellen. Er is van alles mogelijk. Zo is een bedrijfsborrel bijvoorbeeld perfect te combineren met teambuildingactiviteiten. In de omgeving is er alle gelegenheid om sportief en actief bezig te zijn. Overigens is het ook mogelijk om voor het hele team een creatieve workshop te volgen. Ons betrokken team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wil je alleen een leuke borrel met culinaire hapjes of een groots feest met live muziek of een dj? De Harmonie Almere regelt het allemaal in een ontspannen sfeer. Wij bieden ook verschillende culinaire arrangementen aan om feest te vieren met collega´s. Bijvoorbeeld in de vorm van het Borrel & Bites concept of met een heerlijke BBQ met uitzicht op de haven.

Volledig verzorgd bedrijfsfeest in Almere


Het is al ideaal dat wij de beste locatie hebben voor het personeelsfeest in Almere. Het is helemaal perfect dat je de organisatie van het bedrijfsfeest geheel uit handen kunt geven. Onze toegewijde medewerkers regelen graag alles om er een spetterend en onvergetelijk feest van de te maken. Een feest zoals jij het graag ziet, maar dan wel helemaal door ons georganiseerd. Uiteraard houden wij vanaf het begin rekening met jouw wensen. Daarom komen wij ook graag met je in gesprek. Een inventarisatie van de wensen is het startpunt om tot een geweldig bedrijfsfeest te komen. Wij hebben de expertise in huis om er een knalfeest voor je bedrijf van te maken. Daarom denken wij natuurlijk met je mee om tot de perfecte invulling te komen.
Misschien wil je wel een thema verbinden aan je feest. Dan zorgen wij ervoor dat het thema in alle opzichten tot uiting komt.

Uitstekende bereikbaarheid met OV en auto

De bereikbaarheid voor het bedrijfsfeest in Almere is natuurlijk van groot belang. De Harmonie heeft het ook wat de bereikbaarheid betreft goed voor elkaar. De medewerkers van je bedrijf hebben de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te komen. Onze locatie voor bedrijfsfeesten is met het openbaar vervoer namelijk prima te bereiken. Komen er personeelsleden met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor kleine en grote personeelsfeesten in de nabije omgeving van De Harmonie. Wij zijn gevestigd aan Sluiskade 22 op de allermooiste plek aan de haven.

Onderscheidend in ambiance met ontspannen karakter


De Harmonie in Almere is op meerdere punten onderscheidend. Zo is er sprake van een sfeervolle en natuurlijke ambiance. Uiteraard gecombineerd met fantastisch eten en met een ontspannen allure. Ons restaurant bevindt zich op een perfecte locatie aan de Noordwest zijde van de havenkom. Hier voelt iedereen zich meteen relaxt en is de sfeer ongedwongen. De kwaliteit staat hoog in het vaandel en niet alleen als het gaat om lekker eten. Ook de service krijgt bij ons de aandacht die het verdient en zelfs meer dan dat. De betrokkenheid van onze medewerkers is enorm groot. Daarom is het ook ideaal om je bedrijfsfeest in Almere bij ons te vieren.

Het hele jaar door beschikbaar voor personeelsfeesten

De Harmonie is het hele jaar door de perfecte locatie voor het houden van personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. In de zomer is het natuurlijk fantastisch als het mooi weer is om buiten feest te vieren. Het is toch geweldig om buiten met uitzicht op de haven en met muziek volop te genieten. Of natuurlijk met een uitgebreide BBQ, want dat is helemaal fantastisch in de zomer of in het voorjaar op een mooie dag. Zelfs als het weer wat minder is, hebben wij de beste setting om feest te vieren. Wij zorgen er altijd voor dat het een bedrijfsfeest gaat zijn met een onvergetelijke herinnering voor het personeel. Alle ingrediënten zijn daarvoor aanwezig en uiteraard onze fantastische keuken.

Capaciteit voor kleine en grote personeelsfeesten

Restaurant De Harmonie beschikt over capaciteit om zowel kleine bedrijfsfeesten als grote feesten tot een succes te maken. In totaal zijn er zitplaatsen beschikbaar voor 250 personen. Op het voorterras hebben wij staanplekken voor 250 personen en zitplekken voor 180 personen. Binnen is er plaats voor 130 personen op een staplek en voor 80 personen op een zitplaats. Ook voor jouw bedrijfsuitje in Almere hebben wij voldoende capaciteit beschikbaar. Uiteraard is er rekening te houden met de grootte van het gezelschap voor het gebruik van de ruimtes. Wil je liever geen spetterend feest, maar met een klein groepje collega’s lunchen in de haven? Met een zakelijk karakter? Ook dat is natuurlijk allemaal mogelijk.

Alles op een rijtje;
Binnen: 130 personen (staand) / 80 personen (zittend)
Terras voorzijde: 250 personen (staand) / 180 personen (zittend)

Vier je bedrijfsfeest in Almere Haven

Neem meteen contact op met De Harmonie. Het is natuurlijk altijd mogelijk om eerst kennis te maken. Of wil je liever meteen een offerte voor het organiseren van een bedrijfsfeest of personeelsfeest. Dat is natuurlijk ook mogelijk en de kennismaking vormt daar uiteraard een onderdeel van. De aanvraag voor een offerte staat al voor je klaar. Je hoeft alleen nog maar even een paar gegevens in te vullen. Wij kunnen bedrijfsfeesten organiseren voor kleine en grote groepen. In het veld voor de toelichting heb je de mogelijkheid om extra informatie te geven. Bijvoorbeeld of je in de avond een bedrijfsfeest wilt organiseren of dat je het feest wilt combineren met een workshop. Of met een andere activiteit voor je bedrijf. Wij nemen na ontvangst van de offerte-aanvraag zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie zijn wij zowel telefonisch als per email bereikbaar. Bel ons op 06 11 75 81 45 of stuur een email naar info@deharmoniealmere.nl Wij zijn je graag van dienst!

 

Offerteaanvraag

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.