info@deharmoniealmere.nl

Trouwen

Trouwen in Almere? Dat doe je bij De Harmonie!

De Harmonie Almere, een romantische setting voor een prachtig trouwfeest.

Een romantische setting

Ben je recent ten huwelijk gevraagd en heb je altijd al gedroomd van een exotische bruiloft aan de haven? Vier je bruiloft bij restaurant De Harmonie voor een onvergetelijke bruiloft. Met de keuze uit diverse trouwarrangementen beleef je bij ons een dag om nooit weer te vergeten. Alles wordt bij De Harmonie tot in de puntjes geregeld, terwijl jij en je gasten genieten van een fantastische dag op een bijzondere locatie. Een beter setting kun je je niet wensen!

Restaurant De Harmonie biedt dé romantische setting voor een onvergetelijke trouwdag. Een gezellige vibe, de heerlijkste drankjes en culinaire verrassingen. Ons toegewijde team neemt de gehele organisatie uit jullie handen. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van jullie speciale dag – en elkaar. Er zijn nog beschikbare datums in 2022!

Beleef een verzorgde bruiloft in Almere Haven

Bij het organiseren van een bruiloft wil je dat alles vlot en soepel verloopt. Hoe prettig is het om alles uit handen te geven aan een betrokken team van mensen die op je bruiloft voor je klaar staan. Naast een fantastische locatie aan de haven van Almere wordt de vibe mede bepaald door lekkere drankjes, heerlijke culinaire gerechten en de juiste muziek. Wij serveren je een uniek trouwdiner. Trouwen in Almere doe je daarom bij restaurant De Harmonie. Alle ingrediënten voor de mooiste dag van je leven zijn bij ons aanwezig.

De Harmonie doet het nét even anders. Een bijzonder en ruim restaurant aan de haven van Almere. Een prachtig uitzicht en een sfeervolle setting – zowel binnen als buiten. Trouwen en royaal genieten in een prachtige omgeving. Een ideale trouwerij, gewoon aan de haven van Almere. We bieden prachtige trouwarrangementen en originele groepsactiviteiten. Voor een bijzonder vrijgezellenfeest zijn jullie bij ons dus ook aan het juiste adres. Een trouwerij om nooit te vergeten.


Waarom je trouwt op bij De Harmonie

Trouwen in Almere in ons Restaurant is om meerdere redenen interessant. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Je trouwt op een romantische locatie in Almere Haven.
Er is voldoende ruimte voor alle gasten.
Je hebt de keuze uit diverse trouwarrangementen.
Je trouwerij wordt volledig verzorgd door een betrokken en enthousiast team van medewerkers.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor jou en je gasten.
Naast je bruiloft is ook je vrijgezellenfeest vieren bij De Harmonie een optie. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Capaciteit De Harmonie Almere
Binnen: 130 personen (staand) / 80 personen (zittend)
Terras voorzijde: 250 personen (staand) / 180 personen (zittend)

 

Neem contact op

Ga je over een tijdje trouwen en zoek je een unieke feestlocatie voor je bruiloft? Vier je trouwerij bij De Harmonie en beloof elkaar trouw op een schitterende locatie. De Harmonie is een fantastische locatie om een feestje te vieren met familie en vrienden. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruiloft? Stuur een e-mail naar info@deharmoniealmere.nl of bel 06 11 75 81 45 voor een eerste kennismaking. We gaan graag met je in gesprek om je wensen zorgvuldig door te nemen voor een unieke belevenis. Wij hebben nog beschikbare datums voor jouw trouwerij in 2022!

 

 

Offerteaanvraag

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.